Connect with us

Oh! Media

Gadis Mahu Kening Cantik, Akhirnya Jadi Lebih Mengerikan

Umum

Gadis Mahu Kening Cantik, Akhirnya Jadi Lebih Mengerikan

Hasrat seorang remaja berusia 19 tahun yang mendapatkan rawatan HD Brow Treatment untuk mendapatkan kening yang cantik akhirnya bertukar menjadi mimpi ngeri buat dirinya.

Polly Smith yang juga pelajar jurusan Seni Persembahan di High Wycombe, Buckinghamshire, UK berkunjung ke Adorn Beauty bagi mendapatkan rawatan untuk keningnya mula merasa alergy selepas dua hari rawatan tersebut.

Keadaan menjadi lebih parah apabila dia tidak boleh membuka matanya kerana bahagian kening dan mata membengkak sehingga memaksanya untuk mengambil antibiotik dan steroids.

Pengusaha salon itu menawarkan pulangan wang dan memberi 20 US Dollar kepada Polly sebagai kos ubat-ubatan antibiotiknya.

Polly menasihatkan orang lain agar berfikir dengan baik terlebih dahulu sebelum mengambil keputusan untuk mengambil sebarang rawatan kerana ia mungkin akan memberi kesan yang buruk dan parut yang kekal.

Nak Menang Apple Watch?

Cool betul Apple Watch Sport ni! Korang nak menang smartwatch pertama dari Apple ni? Cuba tengok 7-Eleven Malaysia dan join peraduan Snack More, Win More! Info lanjut di http://bit.ly/SnackMoreWinMore

Posted by Oh! Media on Thursday, July 30, 2015

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top