Connect with us

Oh! Media

Patutlah Tak Nampak Fattah Amin Di ABPBH32, Sebab Ini Rupanya!

Umum

Patutlah Tak Nampak Fattah Amin Di ABPBH32, Sebab Ini Rupanya!

Patutlah sis tak nampak batang hidung Fattah Amin naik atas pentas ambil trofi semasa di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 (ABPBH32). Rupa-rupanya dia tak sihat dan busy shooting gais untuk filem terbarunya, Miimaland.

Assalamualaikum buat semua. Dalam kesibukan serta fokus dalam tugas lakonan… Saya dikejutkan dengan rezeki kemenangan Anugerah Pelakon Filem Lelaki Popular di ABPBH 2019 semalam. Alhamdulillah… Saya amat bersyukur di atas kurniaan rezeki Allah swt ini. Ucapan terima kasih saya juga buat semua peminat yang mengundi saya. Buat pengetahuan semua, saya masih lagi sibuk dengan penggambaran filem terbaru saya “Miimaland” disertai dengan pelbagai tugas-tugas lain. Jadual padat saya telah membuatkan saya kurang sihat dan tidak bermaya justeru tidak dapat hadir ke Majlis ABPBH semalam namun, Anugerah ini akan menjadi pembakar semangat untuk saya terus bekerja keras dalam memberikan persembahan yang terbaik untuk filem yang ditugaskan sekarang dan masa-masa akan datang. Terima kasih buat semua warga @beritaharian , @tv3malaysia dan terutamanya semua peminat yang ikhlas menyokong saya dan kerjaya saya walau apa pun keadaan. Saya mendoakan semoga Allah swt merahmati anda semua. 💙
A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on


Wah, tak sabar nak tengok cerita tu. Dengar tajuk pun macam dah tahu je genre horror. Lagipun, Fattah tak sangka yang dia akan menang bagi kategori Anugerah Pelakon Filem Lelaki Popular di ABPBH 2019 semalam tau. Hehehe tahniah Fattah!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top