Connect with us

Oh! Media

“Bodoh! Legoland Hotel Adalah Hotel Paling Teruk Pernah Saya Pergi” – Nora Danish

Umum

“Bodoh! Legoland Hotel Adalah Hotel Paling Teruk Pernah Saya Pergi” – Nora Danish

Nora Danish mengambil peluang bercuti hujung minggu untuk ke Singapore dan ke Legoland bersama keluarga serta rakannya dan menginap di Lego Hotel. Namun cerita yang tak enak didengar apabila selebriti yang mempunyai jutaan followers di Instagram ini melahirkan rasa kekecewaannya kepada kecuaian hotel tersebut kerana ketidakcekapan pihak pengurusan mereka.

I was at Lego Land with my family earlier today n decided to stay for a night at Lego Hotel, JB. The rooms? Mmg cantik. Tetapi paling teruk pernah saya pergi. Here’s the story. My sister @danishnadya , my pregnant friend @zaremazainal and ned’s bodyguard @gg_brutale was stuck inside the lift for an hour!!!! Dan selama setengah jam tiada siapa yg bgtaw kami. Selama 10 minutes my sister nadya yg berada dalam lift itu tekan button merah baru ada orang jawab. Can u imagine??? They went for a break katanya dan tiada ganti yg jaga n monitor? Mereka kata dah banyak kali terjadi kes sebegini! Perkara ini tidak boleh dibuat mainan kerana dibuatkan org didalam itu sesak nafas? Budak kecil? Orang tua? Dah la lift dia bising dgn lagu dan juga lampu berkelip. Mmg pening la sesiapa yg stuck dalam lift, bila suruh hentikan lagu dan lampu kerana risau akan memeningkan my pregnant fren n my sister yg asthma itu, mereka kata tidak boleh. Bodoh! Lego Hotel adalah Hotel paling bahaya dan paling teruk pernah saya pergi. Bayangkan kalau ada kebakaran mmg tiada siapa yg datang selamatkan. Semua lembab. #justsharing

Moga jadi pengajaran kepada pihak pengurusan hotel agar kecuaian ini tidak lagi berulang. Ini selebriti yang terkena dan mengamuk gerenti mereka akan ambil tindakan pembaikan. Tak pastilah berapa ramai lagi penunjung biasa dan bukan siapa-siapa pula seperti anda dan kami boleh berdepan dengan masalah di sana kalau tiada tindakan dilakukan pihak mereka.

Perkembangan: Dalam satu perkembangan lain, pihak Legoland Malaysia mengakui kesilapan mereka dan mengatakan telah memohon maaf secara peribadi dengan Nora Danish.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top