Connect with us

Oh! Media

Noor Nabila Mengalirkan Air Mata, Sharnaaz Pula Dilihat Tenang

Umum

Noor Nabila Mengalirkan Air Mata, Sharnaaz Pula Dilihat Tenang

Sebentar tadi, baru sahaja selesai prosiding kes tuntutan cerai diantara Noor Nabila Mohd Noor dan suaminya Sharnaaz Ahmad yang berlangsung di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan.

Noor Nabila dilihat mengalirkan air mata semasa dihampiri pemberita dan masih tidak bersedia untuk memberikan sebarang kenyataan mengenai kemelut rumah tangga mereka.

Fokus saya hanya hendak membesarkan anak dengan baik dan beri kasih sayang secukupnya, luahnya.

Bagaimanapun Sharnaaz dilihat tenang dan yakin dapat jumpa jalan pendamaian yang terbaik bagi menyelesaikan masalah rumah tangganya.

Kenapa kalau kahwin elok-elok, takkan nak bercerai gaduh-gaduh. Soal reda atau tidak dalam hal ini, kita ada mahkamah. Kita perlu menghadapi benda itu. Jadi, apabila mahkamah perintah untuk melantik JKP, kita ikut saranan mereka. Kita cuba memperelokkan urusan sehabis baik, katanya

Untuk pengetahuan korang, rumah tangga Sharnaaz dan Nabila bergolak dan mula diketahui umum pada 29 Ogos lalu apabila sebuat laman telah menyebarkan Nabila akan memfailkan perceraian dan akhirnya perkara ini betul-betul berlaku apabila Nabila berkongsi sekeping gambar yang sedang berada di mahkamah.

Sharnaaz, 34, dan Nabila mendirikan rumah tangga pada 31 Mac 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top