Connect with us

Netizen Tak Keruan Zizi Kirana ‘Payung’ Gambar Lurah

Umum

Netizen Tak Keruan Zizi Kirana ‘Payung’ Gambar Lurah

Ramai yang happy dan puji Zizi Kirana bila tengok dia berhijab semasa bulan Ramadan lalu. Lepas sebulan beraya, nampaknya Zizi menjadi bualan hangat netizen bila dia share gambarnya di social media menampakkan lurah di bahagian dada. Haiyoo this girl haaa, very naughty!


Seperti biasalah, ramai je netizen yang berterima kasih sebab ‘belanja’ gambar macam tu terutamanya lelaki miang yang komen berbaur lucah. Korang bab-bab macam ni memang laju ya? Sis pun tak faham kenapa Zizi nak cari attention.

Bukan tu saja, ada segelintir netizen yang tinggalkan nasihat untuk Zizi Kirana dan mengatakan alangkah indahnya kalau bulan Ramadhan berlaku sepanjang tahun. Ya tak ya juga? Semoga Zizi berubah pada satu hari nanti! InshaAllah, doa yang baik-baik untuknya.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.




Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top