Connect with us

Neeta Manisha Dikecam Teruk Dengan Netizen!

Umum

Neeta Manisha Dikecam Teruk Dengan Netizen!

Ramai netizen yang tak puas hati disebabkan Neeta Manisha dari kumpulan iamneeta memeluk Han Byul pada hari ahad yang lalu di Konsert Akhir Big Stage musim kedua. Sis dah agak dah, mesti timbul balik isu ni! Before ni pernah terjadi juga dekat Neeta time bulan puasa bila Neeta pergi kedai makan waktu tengah hari.

Bagi korang yang tak tahu lagi, sebenarnya Neeta dan Han Byul adalah bukan orang Muslim. So janganlah korang sesuka hati kecam orang tanpa menyiasat dulu. Eee mesti malu kan bila dah salah tu? Hahaha.


Neeta ni adalah kacukan Cina dan India (Chindian). Setiap kali Han Byul dan Neeta berjumpa, diorang memang akan berpeluk sebagai kawan je gais. Sis berharap korang guna media sosial ni, lebih baik spread positive vibes dan jadikan sumber inspirasi kepada orang lain.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top