Connect with us

Neelofa Dijangkiti Influenza A? Alamak!

Umum

Neelofa Dijangkiti Influenza A? Alamak!

Korang nak tahu tak yang Neelofa dah dijangkiti Influenza A disebabkan trip ke Arab Saudi? Bahaya betul kalau pergi luar negara lepas tu balik Malaysia terkena pula macam-macam penyakit daripada orang lain. Kesian betul sis tengok Neelofa.

Disebabkan dijangkiti Influenza A, Neelofa terpaksa membatalkan semua appointment dengan client dan semua jemputan acara sebagai langkah untuk berjaga-jaga. Ya lah, korang kena faham Neelofa dikuarantin selama seminggu.

Kang nanti berjangkit dekat korang pula haa baru tahu! Apapun sis doakan Neelofa supaya cepat sembuh dan kembali aktif seperti biasa. Dah lama sis tak tengok Neelofa kat rancangan Meletop tau.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Moto Vlog


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top