Connect with us

“Ya, Saya Sudah Bercerai” – Natasha Hudson

Umum

“Ya, Saya Sudah Bercerai” – Natasha Hudson

Nampaknya semuanya sudah terjawab persoalan apabila Natasha Hudson mengesahkan bahawa dia dan suaminya, Noor Nashriq Sekanor kini sudah berpisah sebagai suami isteri selepas setahun diorang berkahwin.


Dah tak ada jodoh, nak buat macam mana kan? Walaupun Natasha tak bagitahu bila dan mengapa diorang bercerai, dia mengaku rasa tenang dan sangat happy bila dia kembali single. Dia juga menganggap apa yang terjadi pada dirinya adalah ketentuan Ilahi.

Ya, saya sudah bercerai baru-baru ini dan sangat bahagia kembali hidup sendirian tanpa suami. Cukuplah untuk bersedih buat masa ini. Saya pun sudah meneruskan kehidupan dengan baik sekali. Buat masa ini saya sibuk menguruskan perniagaan dan banyak meluangkan masa untuk diri sendiri dengan mengembara ke negara lain. Saya hanya perlukan energy positif dan lebih fokus untuk diri sendiri sekarang.

Sumber: Astro Gempak

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top