Connect with us

“Nak Sondol BF Kau” – Netizen

Umum

“Nak Sondol BF Kau” – Netizen

Dah dua tahun Ruhainies bercinta dengan boyfriend dia, Mr. E. Sis pun memang tak tahu nama penuh dia apa sebab lagipun Ruhainies memang tak bagitahu dan tunjuk muka dia langsung. Mungkin dia takut boyfriend dia nanti kena rampas kot. Hehehe.

Baru-baru ini, Ruhainies ada berkongsi gambar dia bersama kekasihnya sempena hari jadi Ruhainies yang ke-27. Siap ada video weh! Dahlah dapat banyak beg tangan. Sis jealous betul dengan diaorang sebab sweet sangat. Bersemut skrin phone sis.

A post shared by @ ruhainies7 on


Ruhainies memakai dress ala putih dan boyfriend dia pula pakai sut warna biru. Rata-rata di laman Instagram Ruhainies, ramai yang mengucapkan happy birthday dekat Ruhainies dan ada juga komen sindiran daripada netizen suruh kahwin cepat, takut nanti perempuan lain yang rampas boyfriend dia nanti.

Ish ish ish. Apa lah netizen ni. Tak baik cakap macam tu dekat diaorang tau. Apapun, kita doa jelah yang terbaik untuk mereka dan kekal sehingga ke akhir hayat. Amin. Happy birthday, Ruhainies! Cepat-cepat kahwin okay? Sis tak sabar dah ni nak makan nasi minyak.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.


Oh! Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top