Connect with us

Oh! Media

“Penipu, Ramai Order Pula Tu. Boleh Explain Tak?” – Nad Zainal

Umum

“Penipu, Ramai Order Pula Tu. Boleh Explain Tak?” – Nad Zainal

Hey gais! Kali ni pasal apa pula ya? Haa ni sis nak bagitahu korang semua ada seseorang pengasas produk yang bernama @clinivaserummalaysia menggunakan wajah Nad Zainal sebagai pengiklanan produk diorang. Dah tahu nak buat marketing janganlah guna gambar orang sesuka hati tanpa izin.

Bila tuan punya badan dah marah, terus block pula sebab dah kantoi? Lebih baik berniaga dengan cara yang baik. Bukan apa, dalam bidang perniagaan ni sebenarnya banyak cabaran. Apa salah guna salah seorang sebagai testimoni korang untuk membuktikan produk korang tu berkesan ke tak.

Barulah orang nak percaya beli produk awak. Ni sekarang dah terjadi macam ni, hmm lepas ni jangan buat lagi okay? Terutamanya semua pengasas produk yang baru nak buka bisnes. Tak pasal-pasal Nad Zainal nak buat saman sebab tipu customer. Apapun, sis harap benda ni korang ambil sebagai iktibar ya jangan buat benda macam ni lagi.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top