Connect with us

Vitaliss Candy: Dilema Kulit Wajah Kering Dan Berjerawat

Branded

Vitaliss Candy: Dilema Kulit Wajah Kering Dan Berjerawat

Setiap wanita mahukan paras-rupa yang menarik perhatian si lelaki dan tentunya memiliki wajah yang berjerawat, kusam, dan nampak tak bermaya amatlah ditakuti oleh golongan wanita yang sentiasa mahu menjaga personaliti mereka agar sentiasa kelihatan cantik. Memang geli pun kalau kita tengok wajah yang penuh jerawat ni sampai orang sekeliling pun nak taknak je pandang muka kita. Bayangkan muka korang macam gambar kat atas tu. Itu belum lagi kalau Google “jerawat” sampai hilang selera makan dibuatnya. Fuhh!

Lambakan produk di pasaran hari ini sekaligus memberikan kelebihan kepada kaum wanita untuk memilih produk yang terbaik untuk diri mereka. Jika wajah anda berjerawat dan memerlukan bantuan, baca artikel ini dahulu.

Antara perkara penting harus menjadi penilaian Oh! Media sendiri sebelum memilih produk adalah mengetahui tentang status KKM produk tersebut dan juga status JAKIM samaada ianya halal atau tidak untuk digunakan umat Islam di negara ini. Kemudian testimoni dari pengguna juga pastinya penting untuk menjadi rujukan para pengguna baru.

Vitaliss Candy merupakan produk kecantikan yang merawat kulit secara dari dalam dan bukan sekadar luaran sahaja. Cara pemakanannya hanya perlu dikemam atau dikunyah. Nama pun “candy” kan jadi makanlah macam makan gula-gula. Ianya sangat bersesuaian bukan sahaja untuk kegunaan kaum wanita tetapi juga kaum lelaki berusia 13 tahun ke atas yang sentiasa ingin menjaga personaliti diri mereka agar kelihatan ‘handsome’ bergaya.

Banyak lagi testimoni boleh dilihat di Facebook Vitaliss Candy

Produk Vitaliss Candy ini sesuai untuk kaum lelaki dan wanita kerana ianya tidak mempunyai sebarang kesan sampingan untuk diamalkan secara berterusan. Ianya juga sangat bersesuaian kepada ibu menyusu 6 bulan dan ke atas serta amat sesuai untuk yang penghidap penyakit Resdung dan juga alahan kepada makanan laut.

Produk ini sangat berkesan untuk mencerah, melembap, menyinar, menganjal, memudarkan parut jerawat dan juga sebagai anti-penuaan seawal 7 hari penggunaan sahaja. Sesuatu yang sangat penting, ianya mempunyai kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (No rujukan : 110314/02/474) dan juga disahkan Halal oleh JAKIM dengan no sijil (jakim/(s)/(22.00) 492/2/1030-03/2014).

Menurut pihak Vitaliss Candy, pencarian agen dan juga dropship ketika ini sememangnya dibuka bagi menampung permintaan yang tinggi kepada produk ini. Jadi kepada yang berminat untuk mencuba produk ini atau menjadi ajen jualan serta dropship, bolehlah menghubungi pihak mereka melalui talian hotline 019 4541102, Facebook dan juga Instagram.

Instagram: @vitalisscandy_hq
Facebook: Vitaliss Candy Official HQ

Tapi apapun yang paling penting, kepada yang mempunyai masalah kulit wajah terutama yang teruk sangat ni moga produk seperti Vitaliss Candy ni mampu menjadikan kehidupan kalian lebih normal dan mampu tampil lebih berkeyakinan berbanding sebelum ini.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top