Connect with us

Oh! Media

Ini Rahsia Influencer Jana Pendapatan Ribuan Ringgit Dengan Jenama Popular!

Branded

Ini Rahsia Influencer Jana Pendapatan Ribuan Ringgit Dengan Jenama Popular!

Korang pernah dengar pasal ITTIFY tak? ITTIFY merupakan satu aplikasi untuk memudahkan kerjasama diantara influencer dengan banyak jenama popular dan syarikat besar bagi menjalankan kempen pemasaran mereka.

Setakat ini, lebih 6,000 influencer sudah menggunakan aplikasi ITTIFY untuk menjana pendapatan sampingan melalui media sosial mereka sendiri dan angka ini semakin bertambah dari hari ke hari. Memang rugilah kalau kita ada jumlah followers yang ramai kalau tak pernah menggunakan peluang yang disediakan ITTIFY.

Influencer hanya perlu memasukkan data media sosial dan kemudian pilih mana-mana jenama popular dan syarikat besar yang korang minati untuk jalankan pemasaran bersama mereka.

Hasil dari cubaan kami sendiri, kita boleh daftar dengan hanya menggunakan akaun Facebook yang sah. Lepas isi segala maklumat, kita boleh memilih syarikat yang memerlukan khidmat influencer.

Kita juga boleh melihat apa yang dimahukan oleh syarikat terbabit samaada ia bersesuai dengan kemahiran kita atau tidak. Apa yang menarik, bayaran yang diberikan juga sangat berbaloi dan berpatutan.

Lepas tu, hantar jer terus permohonan untuk melakukan kempen pemasaran yang korang minat dan hanya perlu menunggu keputusan samaada diterima atau tidak.

Apa yang lebih menarik, influencer masih bebas berkarya mengikut kreativiti masing-masing mengikut apa yang diminati followers korang.

Lepas join ITTIFY nanti, korang akan nampak jumlah followers akan menaik lebih laju. Jadi gunakan jumlah followers yang ramai tu untuk jana pendapatan sampingan setiap bulan. Jangan buang masa dan daftar ITTIFY sekarang!

Untuk lebih banyak tip serta rahsia jana pendapatan bersama ITTIFY, boleh layari www.ITTIFY.com. Bagi influencer yang ingin mendaftar pula, korang perlu muat turun aplikasi ITTIFY di Google Play atau App Store.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas