Connect with us

Oh! Media

KUIZ: Jom Teka Nama Kelab Bola Sepak Pemain Euro 2020

Umum

KUIZ: Jom Teka Nama Kelab Bola Sepak Pemain Euro 2020

Euro 2020! sudah pasti menjadi kegilaan ramai orang yang menyukai pertandingan bola. Demam Euro semakin dirasai para penonton walaupun seluruh negara mengalami pandemik, ia bukan penghalang kepada peminat tegar bola sepak untuk terus menyokong pasukan kegemaran mereka.

ADVERTISEMENT

Kini, Euro 2020 kembali mewarnai kaca televisen penonton dan menyajikan sebanyak 24 pasukan yang merebutkan satu trofi berprestij bagi negara masing-masing. Euro 2020 yang bermula pada 11 Jun 2021 juga dikatakan salah satu pertandingan yang unik kerana telah melibatkan 11 negara sebagai tuan rumah dan 11 bandar berbeza untuk dijadikan tempat perlawanan.

Kalau korang betul-betul pakar tentang bola sepak dan merupakan ketua ketika borak-borak tentang Euro dengan kawan-kawan, apa kata korang gunakan ilmu korang untuk jawab kuiz berkenaan nama kelab asal pemain-pemain yang bertanding dalam Euro 2020. Jangan menipu ya!

Amacam susah tak? senang kan! Apa lagi, jom kongsikan jawapan anda kepada orang lain pada ruangan komen di Facebook Oh! Media untuk membandingkan markah korang dengan markah orang lain. Barulah nampak pro dalam bola sepak!

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Penulis di Oh! Media berkaitan isu-isu terkini dan hiburan di media sosial yang mampu memberikan manfaat serta membuka peluang kepada rakyat Malaysia agar sentiasa mengetahui isu semasa dengan lebih pantas.

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

To Top