Connect with us

Oh! Media

Kecoh Deadpool Kuasai Manchester United

Umum

Kecoh Deadpool Kuasai Manchester United

ADVERTISEMENT

Dalam edisi terbaru promosi ini selepas Deadpool bersama David Beckham, Ryan Reynold, watak bintang Kanada ini telah mengambil alih Old Trafford, sekaligus menambah sentuhan unik sehingga  ‘Theatre of Dream’.

Ia bermula apabila seorang budak kecil bertanyakan, ‘apa yang berlaku? setelah melihat papan iklan Deadpool 2 yang besar. Babak kemudian bersambung di dalam bilik persalinan di mana pemain-pemain diberikan hadiah saguhati dari Deadpool.

‘Think of this as a special Deadpool present for your 659 million fans worldwide,’ says an overly oily executive to the flabbergasted Red Devils.’


Deadpool teruskan pemerhatiannya dari jauh dan dia berkata ‘What in the Pogba! They’re not wearing the official Deadpool kneepads,’. Babak ini berterusan dan seperti biasa Deadpool membuat jenaka mengenai perbelanjaan jose Mourinho.

Jadi begitulah kreatifnya mereka bagi memastikan filem ini juga berjaya seperti filem Avangers Infinity Wars. Jadi, korang bolehlah pergi tonton Deadpool 2 sekarang di pawagam berdekatan ok. Peringatan! Filem ini hanya untuk 18 tahun ke atas.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

Ke Atas