Connect with us

Kawan Baik Tunjuk Bukti, Dedah Perangai Sebenar Rozana Misbun?

Umum

Kawan Baik Tunjuk Bukti, Dedah Perangai Sebenar Rozana Misbun?

Jika sebelum ini, Rozana Misbun tampil memberi kenyataan bagi pihaknya berkaitan isu dipukul oleh suaminya iaitu penyanyi rock terkenal Awie sehingga mengakibatkan kecederaan teruk.

Ternyata segala kenyataan yang diluah oleh Rozana disangkal oleh rakan baiknya sendiri. Menerusi laman sosial Instagram milik individu yang dikenali sebagai mygothsoul mendedahkan beberapa keping gambar perbualan antaranya dan Rozana serta kakaknya Haliza Misbun.

“Saya rasa lama dah diam. Sebelum saya comment mohon semua faham bahawa apa yang Awie buat Tak betul Dan apa yang Rozana Buat LEBIH tak betul. Biar tuan punya badan nanti cerita di mahkhamah . Dan saya nAk Tolong #halizamisbun mencari jawapan yang dia cari. Perenggan pertama: Tak tahu mana Datang gambar tu? Pasti Dari keluarga misbun sebab yang Ada collection iTu ialah #rozanamisbun especially gambar Dari semua sisi ni.

“Menurut Rozana dia tak pernah bagi Kat sesiapa pun sebab takut tersebar. Gambar masa hari pertama masuk hospital tak pulak dia tunjuk. Agaknya masa tu lighthing tak bagus kut jadi lebam tak nampak dramatic sangat. Perenggan kedua: Keberanian tu halizamisbun memang Ada. Semua org tahu halizamisbun berani. Rozana dalam kesakitan masa ambik gambar tu? Tak delah sakit mana kut Kalau dia boleh suruh maid Tolong ambik gambar tu .

“Apa pun gambar tu koleksi peribadi. Kalau tersebar mesti lah Dari Rozana. Tak payah lah nAk innocent sangat. Drama keluarga misbun ni Dan banyak kami Lihat maklumlah keluarga pelakon. Dalam kesakitan yang teramat sangat tapi boleh chat panjang lebar semua. Lepas tu esok boleh keluar Pergi bangsar, putrajaya semua. Wah mesti kuat kan Rozana ni. Sampai boleh Pergi Jalan lepas kena pukul.

“Perenggan Ketiga: Bak kata saya tadi, gambar tu ambik Pakai phone dia. Dalam phone dia. Dia yang tunjuk kan. Takkan lah tak ingat. Tapi saya pun Ada satu je gambar tu. Bukan Dari semua sisi . Hanya sisi depan. Di hantar melalui bbm. Cuba Tanya Kalau dia ingat. Dan Cuba Tanya Kat Siapa lagi Rozana ni mengadu domba Dan Kirim gambar gambar ni. Mungkin Dari situ dia boleh ingat. Takkan amnesia kot. Cuba Tanya Tanya Kat Rozana brand brand handbag, atau kasut atau fesyen, ingat lagi tak?

“Kalau masih boleh ingat ok lagi lah tu Satu statement Rozana buat didepan kami ialah “me ni dah terlalu banyak menipu sampai lupa apa yang me tipu” I come from background of spouse abuse. Trust me in her case is not spouse abuse at all. Example, you caught your wife finish all your kids education fund over gambling or drug. What would you do?” – mygothsoul

“Ini Adalah comment Dari Dan capture dari pada video and statement yang Rozana misbun buat semalam. Sila Lihat comment Dari anak Awie aleeya. “Siapa director ni?” Tidak Kah Ini satu statement yang jelas Dan terang bagai mana dia menjaga anak anak? Lagi nAk cakap dia ibu yang baik segala..,,,, hubungan dia dengan anak anak arni baik Sahaja?

“Oh come on Rozana. NAk menipu pun agak agak. JGN ingat you boleh suruh kita orang menipu untuk you lagi….. Semua orang tahu betapa kuat you drama….. Airmata simpan lah…… But again Kalau tengok video dia anda Akan perasan mana Ada airmata keluar…. Hati batu and pura pura.. #bercakappakaiotak #sudahsudahlahmenipu #rozanamisbun #awie #adaakukisah #meniputahapdewa

 

Banyak lagi yang didedahkan oleh individu yang pernah menjadi rakan baik kepada Rozana Misbun ini dan pendedahan ini mendapat sokongan daripada dua anak tiri Rozana, hasil penikahan Awie dengan Arni Nazira tak lama dulu. Namun, segala kepastian hanya mereka dan Allah sahaja yang tahu.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top