Connect with us

Kakak Trivago Ucapkan Selamat Tinggal

Umum

Kakak Trivago Ucapkan Selamat Tinggal

Siapa je tak kenal Dahlia Shazwan sebagai Miss Trivago? Ada tak anak-anak korang atau sesiapa je, setiap kali iklan Trivago muncul mesti diorang berhenti kejap tengok iklan ni? Hehehe memang virus betul iklan ni kan sampai anak pun suka tengok.


Kalau korang nak tahu, dah genap 4 tahun dah Dahlia Shazwan jadi Miss Trivago tau. So ni adalah tahun terakhir berkontrak bersama syarikat tu. Alaa lepas ni kita tak dapat tengok kakak Trivago dah dekat TV.

This is the post that started it all. Back in 2016, I went for a casting that I didnt know will change my entire life. And 4 years after, I have to say goodbye to the best role I have ever done, being Miss Trivago Malaysia. 4 years guys! Being on tv as awek/gadis/minah/kakak trivago 😅 Sadly, this would be my last year as Ms Trivago so thank you to those who believed in me! I like to think we made history! Siapa pernah keluar tv bnyk mcm ni sampai org boleh marah? Haha but jokes aside i am truly truly thankful for this and the impact (walau sedikit) I have on the lives around me. Thank you for being so supportive and loving the ads as much as i enjoyed making them. Trivago has really been apart of my life sejak sebelum kahwin, lepas kahwin, masa tengah mengandung(setiap kali kena tukar angle sbb perut makin hari makin besar) lepas pantang (yes sbb tu berisi!😅) and this year, rezeki ke India untuk shooting kat sana with a Bollywood production! Am super grateful for this ya allah tk terkata taktau nak cakap apa dah sedihh. The ad yg dekat pasar malam would be my last and I hope everyone will miss me haha and doakan saya dan keluarga saya sentiasa selamat dan dimurahkan rezeki. Saya doa anda juga dilindungi selalu dan dibalas kebaikan sebab selalu tegur saya dan bgtau how you guys always look forward to the ads. Doakan saya kembali dengan job yg lebih hebat kahkah lebiu gais!
A post shared by Dahlia Shazwan (@dahliashazwan) on


Agak-agak siapa eh jadi kakak Trivago yang baru tu? Mesti anak-anak tak nak tengok iklan Trivago orang lain sebab Dahlia Shazwan je boleh hasut budak-budak hehehe apapun sis doakan semoga Dahlia Shazwan berjaya di dunia dan di akhirat. Amin.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Wayang


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top