Connect with us

Oh! Media

Kak Limah Bertunang? Keluarga Turut Terkejut

Umum

Kak Limah Bertunang? Keluarga Turut Terkejut

Image result for kak limah berkahwin

Minggu ini semua dikejutkan dengan majlis perkahwinan Delimawati atau lebih dikenali dengan panggilan Kak Limah dalam watak filem Hantu Kak Limah Balik Rumah apabila dikatakan sudah bertunang dengan seorang jejaka yang jauh lebih muda darinya yang dikenali sebagai Mr. K.
Dikatakan juga, keluarga pelakon berusia 60-an ini turut terkejut dan mempersoalkan tindakanya merahsiakan pertunangan tersebut.
Image result for kak limah berkahwin

Walaubagaimanapun, Delimawati, ibu kepada lima orang anak ini menjelaskan bahawa segala majlis pertunangan, pernikahan dan akad nikah itu hanyalah gimik bagi mempromosikan filem terbaru lakonannya iaitu Hantu Kak Limah.

“Pada awalnya ada ahli keluarga yang percaya dan bertanya mengapa saya rahsiakan pertunangan. Tapi bila dah jelaskan mereka faham.
“Bila dah berusia ni, malu jugalah bila pihak produksi minta saya berarak, bersanding tapi bagi saya, ini sebahagian dari kerja dan komitmen saya.- Katanya.
Delimawati sudah beberapa tahun bergelar ibu tunggal, namun dia tidak menolak sekiranya bertemu jodoh lagi dan berharap mendapat pasangan hidup yang mempunyai pegangan agama yang baik.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top