Connect with us

Oh! Media

Jaafar Onn Minta Azwan Ali Bertaubat

Umum

Jaafar Onn Minta Azwan Ali Bertaubat

Sebut sahaja Azwan Ali, pasti satu Malaysia sudah mengenali nama besar ini. Azwan Ali atau lebih gemar membahasakan dirinya sebagai Diva AA membuat pendedahan menerusi rancangan Melodi Ahad lalu bahawa dia telah disihir oleh seorang artis berperwatakan lembut yang namanya bermula dari huruf J.

Walaupun tidak menyebut siapa sebenarnya J yang dimaksudkan, tindakan Azwan Ali memuatnaik gambar Jaafar Onn di laman sosial Twitter dengan disertakan caption yang tidak begitu enak telah mendedahkan siapa J sebenarnya.

Oleh itu, perkara itu telah di tanya oleh Jaafar Onn dan beliau telah menggesa artis penuh kontroversi itu untuk insaf dan bertaubat kerana ia telah mencerminkan kelemahan diri sendiri.


“Saya nak pesan di sini, saya ni orang tua. Bila nak cakap sesuatu, nak kata sesuatu, fikirkanlah dahulu kata-kata itu,” ulas Jaafar Onn berkenaan kata kata kesat seperti bapuk tua dan anjing yang ditujukan kepadanya oleh Azwan Ali di Instagram.

Ditanya tuduhan Azwan Ali bahawa dia telah menyihir bekas pengacara Melodi itu, Jaafar Onn berkata mereka berdua sudah lama tidak berurusan dan tiada sebab untuk dirinya melakukan perbuatan sihir.


“Apa tujuan saya nak sihirkan dia? Siapa dia? Saya tidak pernah ada apa-apa urusan dengan dia pun? Jadi perlukah menuduh saya sedemikian rupa. Saya bersumpah tidak melakukan perbuatan itu,” tambah Jaafar Onn lagi menafikan dakwaan Azwan Ali.

Bagaimanapun dikatakan Azwan Ali menafikan sekeras-kerasnya lelaki “J” tersebut sebagai Jaafar Onn.

OHMEDIA: Dua-dua pun semakin berusia. Semoga ada jalan penyelesaian yang terbaik buat mereka. 

————————————————————
www.facebook.com/ohperfumenista 
Dapatkan perfume pelbagai jenama dengan harga yang giler murah di OH! PERFUMENISTA. Dijamin berkualiti tinggi dan memuaskan hati.  
Hotline : 0122553390

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top