Connect with us

Oh! Media

(Alhamdulillah) Haniz Zalikha Sah Berhijab Sepenuhnya

Umum

(Alhamdulillah) Haniz Zalikha Sah Berhijab Sepenuhnya

Alhamdulillah. Sudah pasti berita ini merupakan berita gembira buat semua peminat aktres cantik Hanis Zalikha kerana kini disahkan telah berhijab sepenuhnya.

Perkara itu diumumkan sendiri oleh buah hatinya yang juga seorang pelakon iaitu Hairul Azreen menerusi laman sosial Instagram miliknya.

“Wanita Hiasan dunia, Seindah Hiasan adalah Wanita Solehah, #Alhamdulillah bakal tunang saya sudah berhijab #1March2015”

 Lihat sahaja kecantikan Hanis apabila berhijab. Sudah pasti, cinta hati semakin sayang..

“Dah lama dah practice. Baby steps bila keluar dengan family, dapat pakai tudung so happy. Keluar dengan kawan, dapat pakai tudung so happy. Keluar dengan dia, dapat pakai tudung so happy. Malah terserempak fans got me blushing☺️. Mama Daddy dah lama doa dan hint2. Jadi anak yang baik sebelum jadi isteri yang baik. Saya dibesarkan dengan kesabaran dah kasih sayang. Tak sanggup nak dipisahkan dari tanggungjawab mereka tanpa mereka rasa telah selesai didik saya. Terasa sebak sebab inilah dua orang pertama dalam dunia yang telah saya cintai terdahulu sebelum sesiapa. I love you Mama Daddy. It’s months away from the wedding but why am I so emotional 😢 Allah Humma Yassir Walaa Tua’sir.” – Hanis Zalikha

OHMEDIA: Bertambah cantik Hanis Zalikha apabila sudah berhijab. Alhamdulillah, hari ini semakin ramai selebriti wanita mudah membuat pilihan untuk berhijab dan menjaga aurat. Thumb up! 

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top