Connect with us

Oh! Media

(Gambar) Selepas Tiga Bulan Melamar Secara LIVE, Hanis Zalikha Kini Tunangan Hairul Azreen

Umum

(Gambar) Selepas Tiga Bulan Melamar Secara LIVE, Hanis Zalikha Kini Tunangan Hairul Azreen

Tahniah diucapkan kepada pasangan sejoli Hanis Zalikha dan Hairul Azreen kerana selamat melangsungkan pertunangan semalam.

Majlis yang diadakan di kediaman Hanis di Bukit Jelutong itu sangat meriah dihadiri oleh sanak saudara dan rakan-rakan. Bagaimanapun, Hairul tidak hadir dan hanya mewakilkan keluarganya sahaja.

Menurut Hairul, dia sengaja tidak hadir ke majlis pertunangannya kerana mahu ahli keluarganya mengenali Hanis sendiri dengan lebih dekat dan kerana dia telah membuat lamaran secara langsung di pentas finale Gegar Vaganza tiga bulan lalu.

“3 bulan saya rancang utk melamar awak di Gegar Vaganza, 3 bulan kemudian iaitu hari ini kita bertunang dan #InsyaAllahThankYou lagi 3 bulan kita nikah. Doa utk kami wahai penyokong setia Hairul & Hanis amin..” – Hairul Azreen


Khabarnya, pernikahan pasangan ini akan dilangsungkan pada 5 Jun depan dan majlis resepsi mereka akan diadakan di Hotel Majestic, Kuala Lumpur pada 14 Jun. Hairul memberitahu bahawa dia tidak mahu melengahkan perkahwinannya dan telah bersedia sepenuhnya dari segi kewangan sebelum melamar Hanis.

OHMEDIA: Semoga hubungan cinta Hanis Zalikha & Hairul Azreen kekal hingga #tilljannah.

————————————————

Dapatkan Koleksi BoboiBoy Korang Sekarang!

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top