Connect with us

Oh! Media

Hana Azraa Dedah Bakal Bercerai Dengan PU Abu

Umum

Hana Azraa Dedah Bakal Bercerai Dengan PU Abu

Dengar cerita Hana Azraa nak bercerai dengan PU Abu? Benda ni sis bukan dengar daripada mulut orang ya tetapi daripada mulut Hana Azraa sendiri yang dia nak bercerai dengan PU Abu dan lagipun diaorang dah tak tinggal bersama. Hmm boleh percaya ke ni?

Saya dan Abu kini dalam proses untuk bercerai. Kami dah tak tinggal sebumbung, dia di Kuala Lumpur manakala saya di Kedah.Saya tak nak dikaitkan lagi dengan PU Abu di media. Hidup saya cukup dengan anak-anak dan kerjaya. Walaubagaimanapun, saya tetap doakan kebahagiaan PU Abu dan Ain serta anak mereka sampai ke syurga. Hubungan saya dan PU Abu akan berakhir dengan baik. Insya-Allah.

Hana ni tiba-tiba muncul menjelaskan status rumah tangganya sebab dia tak nak netizen salah faham. Ke dia ni nak cari attention ya? Tetapi PU Abu ni diam je tak nak cakap pasal benda ni. Sis rasa diaorang bergaduh je ni. Tak ada apa pun.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top