Connect with us

Oh! Media

Ghost Recon Breakpoint Akan Dikeluarkan Pada Hari Esok Di Playstation 4 Dan Xbox One

Umum

Ghost Recon Breakpoint Akan Dikeluarkan Pada Hari Esok Di Playstation 4 Dan Xbox One

Sumber Gambar: Goggle

Permainan video terbaru Ubisoft Ghost Recon Breakpoint akan dikeluarkan di seluruh dunia pada hari esok untuk platform Playstation 4 dan Xbox One. Ini adalah game kesebelas dalam francais Tom Clancy’s Ghost Recon dan merupakan sekuel untuk Ghost Clan’s Wildlands yang telah dilancarkan pada 2017.

ADVERTISEMENT


Ghost Recon Breakpoint telah ditetapkan sebagai permainan open world di sebuah pulau Lautan Pasifik yang dipanggil Aurora. Dalam permainan ini, korang akan mengambil peranan sebagai Leftenan Kolonel Anthony “Nomad” dalam pasukan khas yang dihantar ke pulau tersebut untuk menyiasat perkara yang berlaku di sana.

Mesti ada di antara korang dah tak sabar nak main Ghost Recon Breakpoint ni kan. So sementara menunggu tu boleh lah korang datang bermain pelbagai permainan video di Oh Media Gaming. Banyak yang disediakan OMG hanya untuk korang merasai sendiri pengalaman bermain permainan elektronik seperti Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox, Racing Simulator, NesClassic dan banyak lagi.

So, korang yang belum lagi sampai OMG tu boleh terus search Google Maps atau Waze “Oh Media Gaming” dan ikuti kami di Facebook Oh Media Gaming – OMG dan Instagram @ohmediagaming.

+Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Public


Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas