Connect with us

Oh! Media

GEEK FAM Akan Mewakili Negara Di Kejohanan Clash Of Champions Asia Tenggara

Umum

GEEK FAM Akan Mewakili Negara Di Kejohanan Clash Of Champions Asia Tenggara

ADVERTISEMENT

Wakil Malaysia, Geek Fam Akan Berentap Dalam Kejohanan Clash Of Champions Asia Tenggara (SEACOC). Pertandingan Mobile Legend yang akan dipertandingkan ini disertai oleh beberapa negara di asia tenggara antaranya Malaysia,Indonesia,Singapura,Myanmar dan Filipina. So ini lah masa ynag sesuai untuk Geek Fam mengharumkan nama Malaysia.

Geek Fam akan menyertai 5 lagi skuad, EVOS SG (Singapura), PSG – RRQ (Indonesia), Team Flash (Indonesia), Burmese Ghouls (Myanmar) dan Cignal Ultra (Filipina). Jumlah keseluruhan hadiah wang tunai yang terkumpul untuk pertandingan ini ialah RM45,000. Mari kita bersama-sama mendoakan kejayaan wakil daripada Malaysia ini.

Pertandingan ini akan didakan selama 2 hari. Selain itu, diskusi panel juga akan turut hadir untuk membicarakan tentang e-sukan dan peluang pekerjaan dalam industri ini. Antara panelis yang dijemput ialah Dr. Haresh dari Institut Sukan Belia Kebangsaan, Terence Ting dari Team Flash dan Allan Norton dari Informatics yang akan membincangkan topik berkaitan karier dan perkembangan kerjaya serta sains sukan dalam esports.

Untuk segala info lanjut korang boleh layari www.reddentessports.com.

Ini adalah jadual kumpulan untuk setiap pasukan:

1. Group A

PSG RRQ (Indonesia)
Cignal Ultra (Filipina)
Team Flash (Indonesia)
2. Group B

Burmese Ghouls (Myanmar)
EVOS Sg (Singapura)
Geek Fam (Malaysia

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas