Connect with us

Oh! Media

Gambar Terawal Anak Ke-2 Wawa Zainal Dan Aeril Zafrel

Umum

Gambar Terawal Anak Ke-2 Wawa Zainal Dan Aeril Zafrel

Menurut pengirim, ini  adalah gambar terawal untuk tontonan para peminat Wawa Zainal dan Aeril Zafrel. Gambar ini dihantarkan kepada kami oleh pengirim yang ingin namanya dirahsiakan. Sejauh mana kebenarannya, tidak dapat kami pastikan buat masa ini.

Apapun, umum dah sedia maklum bahawa anak kedua pasangan ini adalah perempuan seperti yang diinginkan Wawa Zainal sendiri. Lebih banyak lagi gambar akan Oh! Media paparkan nanti, insyaAllah. Rakyat Malaysia tentunya tumpang gembira dengan khabar baik ini.

Terdahulu, pasangan Aeril dan Wawa pernah mencetuskan kontroversi pada Oktober 2013 apabila mendedahkan mereka sudah bernikah sebanyak dua kali iaitu pada 25 Februari 2012 dan kali kedua, 4 Februari 2013.

Pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Ahmad Fakharuddin Attar pada 24 Ogos 2013. Semoga anak-anak ini membesar dan menjadi insan yang membanggakan kedua ibu dan bapanya.

Minum Kelapa Frutti & Menang Bongkah Emas 999.9

Mesti ramai peminat Kelapa Frutti di Kg. Baru kat Oh! Media ni kan? Kalau belum pernah tengok video kami makan kat sana,…
Posted by Oh! Media on Wednesday, August 19, 2015

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top