Connect with us

Oh! Media

Gambar Bogel Artis Malaysia Tersebar, Tasha Shilla Jadi Mangsa Tuduhan

Umum

Gambar Bogel Artis Malaysia Tersebar, Tasha Shilla Jadi Mangsa Tuduhan

Gempar seantero Malaya apabila gambar separuh bogel yang dikatakan seorang pelakon wanita popular telah tersebar meluas di internet. Gambar tersebut asalnya telah dimuatnaik melalui satu akaun Instagram. Akaun Instagram tersebut sememangnya dibina khas untuk golongan manusia yang benci artis mahupun yang telah di’blok oleh artis di laman sosial.

Caption gambar tersebut menyebut yang kononnya kawan perempuan pakwe dia (wanita dalam gambar) suruh dia mesej kasi gambar bogel sebab handphone dipinjam oleh kawannya. Selain itu, caption turut menyentuh beberapa perkara peribadi tentang betul fizikal, silikon dan beberapa perkara lain.

Biarpun tiada sebarang nama disebutkan oleh pemilik Instagram tersebut, namun penelitian orang ramai cuba membuat tuduhan wanita di dalam gambar tersebut sebagai Tasha Shilla dan ramai yang membuat tindakan sendiri secara membabi-buta mencerca artis tersebut di laman sosial miliknya.

Pandangan Ohmedia, Usahlah terus menuduh tanpa bukti takut-takut jadi fitnah nanti. Bagaimanapun setakat ini tiada sebarang maklumbalas dari Tasha Shilla berhubung dengan tuduhan ini. Bila nama dah dikaitkan ni, eloklah Tasha Shilla buat penafian sekeras-kerasnya.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top