Connect with us

(Gambar) Anak Kak Ton Tayang Badan Cantik Atas Kapal

Umum

(Gambar) Anak Kak Ton Tayang Badan Cantik Atas Kapal

Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa personaliti TV yang cantik Nadia Shahrul Annuar, 31 merupakan anak kepada pengasas produk kecantikan popular yang dikenali sebagai Kak Ton. 
Nadia yang memiliki rupa paras yang cantik menimbulkan kontroversi apabila beliau memuatnaik gambarnya yang berposing dan pakaian seksi diatas bot malah Nadia juga turut menyertakan kapsyen seperti dibawah;
Status yang dimuatnaiknya itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada pengikut Instagramnya. Ada yang memuji kecantikannya dan tidak kurang juga yang berpandangan Nadia terlalu berani untuk bergaya seperti itu memandangkan statusnya sebagai seorang selebriti.

“Disebabkan ramai sgt tanya ye ke Kak Ton tu my mom…nah ni Nadia repost sekali lagi…YES! Kak Ton is my mom….watch what you comment sbb mummy kat Mekah sedang menunaikan Umrah. ✌️P/S Mummy lah org paling sempoi dlm dunia. Most of the time kalau tak di office dia dirumah je…mak saya kalau bukan sebab berniaga dia tak suka glamour. Jarang makeup tp kulit my mom mmg lembut kalah anak dara semua tau! Dia memang jaga dari usia belasan tahun. Bukan jenis yg putih muka je tapi tangan berdaki. Dia jaga dr hujung rambut sampai hujung kaki. #justsaying #ilovemymom #jgnkaitkanmymomdgnsiapa2 #rudecommentswillbeblock”

OHMEDIA: Cantik luaran, InsyaAllah pasti cantik juga dari dalam.

——————————————————– 
https://www.facebook.com/ohperfumenista 
Promosi hebat di Oh! Perfumenista
Hanya RM110 sahaja untuk 2 Perfume. FREE POSTAGE + FREE TESTER
Boleh campur brand
Whatsapp – 0122553390

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top