Connect with us

FIFA 20 : Senarai 100 Pemain Teratas Dikeluarkan. Messi Berjaya Mengatasi Ronaldo

Umum

FIFA 20 : Senarai 100 Pemain Teratas Dikeluarkan. Messi Berjaya Mengatasi Ronaldo

Credit: Goal.com

Laman web rasmi EA Sports telah mengeluarkan senarai 100 pemain teratas dan mempunyai rating yang tinggi di FIFA 20. Kedudukan pemain ini dikeluarkan mengikut prestasi sebenar mereka dalam dunia bola sepak pada musim lepas.

Untuk pengetahuan korang, Lionel Messi berjaya mengatasi Cristiano Ronaldo untuk berada di tempat pertama dengan rating tertinggi iaitu 94 manakala Ronaldo berada di tempat kedua dengan 93 rating. Penyerang pasukan Paris Saint Germain (PSG) iaitu Neymar yang kerap mengalami kecederaan pada musim lepas berada di tempat ketiga dengan 92 rating.

Sumber: EA SPORTS FIFA

So korang puas hati tak dengan senarai 100 pemain teratas yang EA Sports keluarkan. FIFA 20 akan dilancarkan pada 27 September 2019 untuk edisi standard manakala untuk edisi champion akan dilancarkan 3 hari lebih awal iaitu pada 24 September 2019. Jika korang berminat untuk dapatkan FIFA 20 ini korang boleh pre order dengan Ohmedia sekarang.

Ramai pulak yang dm @ohmedia tanya pasal preorder FIFA20 ni lepas OM share kat IG Stories hari tu. Korang patutnya dm terus @ohmediagaming weh. Hahaha 😂 . Tapi takpelah elok OM share je kat IG ni juga. Setakat ni alhamdulillah dah lebih 240 orang yang preorder. Bahagia rasanya sebab ramai yang support maklumlah ni first time Oh! Media buka preorder game PS4. . Kalau korang memang tunggu sangat FIFA20 ni dan nak jadi antara yang terawal dapat lepas dilancarkan nanti, bolehlah preorder sekarang ya? Cuma RM30 sahaja deposit diperlukan untuk cop korang punya unit. . WhatsApp team #ohmediagaming sekarang ya di nombor kat bawah ni untuk tempahan & pertanyaan. Boleh juga walkin ke studio OMG untuk preorder okay?! Muah ciked! 😘 . Nizar : 017-6936721 Hafizal : 010-2435108 . #FIFA20 #fifa20preorder #OhmediaJual _____________________ Info lain: . FIFA20 STANDARD EDITION Release Date : 27/9/2019 -3 Fut Rare Gold Pack- -Loan Icon Player Pick- -Spedial Edition FUT Kit- . FIFA20 CHAMPIONS EDITION Release Date : 24/9/2019 – 3 Days Early Access – 12 Fut Rare Gold Pack- – Loan Icon Player Pick- – Special Edition FUT Kit-
A post shared by Oh! Media (@ohmedia) on

+Baca respon pembaca di Oh! Media

Oh! Geekz


YouTube

Selain menulis, Nizar juga merupakan seorang pelakon & pengacara. Beliau juga sebahagian dari team yang menjalankan media sosial bagi penjenamaan Oh! Media ini.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top