Connect with us

“Excuse me? Tak Ada Bakat?” – Haneesya Hanee

Umum

“Excuse me? Tak Ada Bakat?” – Haneesya Hanee

Haneesya Hanee kena kecam dengan netizen lagi gais! Kali ni lagi teruk disebabkan dia memuatnaik beberapa keping gambar screenshot di Twitternya. Sepatutnya dik, bila orang cuba nak jatuhkan kita tak perlu pun nak balas balik. Just biarkan je sampailah diorang diam.


Kalau layan sangat netizen ni memang akan menjadi-jadi dan terpaksalah tadah telinga dengar caci maki daripada diorang. Rata-rata netizen yang komen di twitter Haneesya tu, mengejeknya hitam dan menagih perhatian daripada netizen.

Dik, lebih baik diamkan diri daripada layan netizen. Bukan apa, ada juga peminat adik terus jadi tak minat awak dah sebab kata-kata awak. Awak tu artis dan perlu jadi humble. Tengok macam sis Mira Filzah, relax je dia.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top