Connect with us

Oh! Media

Eina Azman Fitnah Rebecca Nur Islam? Biar Betul?

Umum

Eina Azman Fitnah Rebecca Nur Islam? Biar Betul?

Nampaknya kemelut diantara Datin Rebecca Nur Islam dan Datin Paduka Eina Azman tak berkesudahan! Kali ni drama apa pula diorang bergaduh sehingga Uqasha Senrose pun terkait juga dalam masalah diorang.

Mana taknya, Uqasha dituduh untuk mencuba goda suami Datin Rebecca Nur Islam seperti yang dikatakan oleh Eina Azman. Tu yang Uqasha straight to the point untuk berhubung dengan Rebecca pasal isu tu.

Apa yang Uqasha cuba lakukan itu adalah tindakan yang betul sebab ya lah….takut fitnah pula kan. Kita yang kena tak pasal-pasal. Yang sis tak boleh brain, Eina Azman dan Rebecca memuatnaik status pasal fitnah. Mana satu sis nak percaya ni?

Tak apa, kita tunggu je penjelasan daripada diorang berdua. Sis harap diorang dapat selesaikan isu ni secepat mungkin dengan secara baik dan harap diorang berbaik semula macam dulu. Bosan asyik tengok orang gaduh je.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top