Connect with us

Caprice Buat Permohonan Maaf Secara Terbuka Atas Hina Orang Kelantan

Umum

Caprice Buat Permohonan Maaf Secara Terbuka Atas Hina Orang Kelantan

Korang mesti tahu kan isu Caprice menghina rakyat Kelantan? Kalau yang tak tahu boleh tengok balik article yang sis buat semalam. Sebenarnya lepas isu tu diviralkan, Caprice membuat permohonan maaf kepada Kumpulan Anak muda Kelantan dan rakyat kelantan secara terbuka di Instagramnya.

Baca: Caprice Hina Orang Kelantan? Alamak!

Salam Kelantan, (swipe ke kiri) 1) Caprice memohon maaf kepada Kumpulan Anak muda Kelantan dan rakyat kelantan if mereka terasa berkenaan posting itu namun menyifatkan IG kelantan sebagai batu api kerana mengambil video tanpa caption di post. 2) Caprice setuju yang kenyataan Zakir Naik berkenaan tetamu itu provoke namun Zakir Naik tidak sepatutnya dilayan sedemikian atas ilmu islam yang canggih 3) Rakyat Malaysia perlu bersatu sama sama dan tidak terlalu fokus akan racial issue 4) Caprice sedia untuk bekerjasama dgn NGO Anak Muda Kelantan untuk bantu ummah sebab dua2 pihak ade visi yang sama dan kita ade bina platform seperti, IslamPro: servis ke rumah, Mengaji.com dan Umrahloka. Lagi baik kita membesarkan case ni dan kejersama sebab dari awal tahun caprice sendiri pernah try jumpe ahli2 pemimpin Kelantan. Insyallah kalau dapat peluang kita boleh kerjesama.
A post shared by Caprice (@capriceofficial) on


Sis harap selepas ni Caprice tak ulang lagi kesilapan tu ya. Kita sebagai umat Islam kenalah bersatu bukannya memecahbelahkan antara saudara Islam kita. Betul tak gais? Kita ni duduk dekat negara Malaysia yang ada berbagai kaum tau. Cuba tengok negara lain, ada ke macam negara kita yang berbilang kaum? Bang bang!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Moto Vlog


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top