Connect with us

Ayda Jebat Tak Tercalon ABPBH32? Biar Betul!?

Umum

Ayda Jebat Tak Tercalon ABPBH32? Biar Betul!?

Dengar cerita Ayda Jebat tak join ABPBH32 tahun ni sebab sis tahu ni pun daripada komen netizen di Instagram Ayda Jebat. Hmm agak-agak kenapa ya AJ tak join kali ni sampaikan ada netizen bagitahu di Instagram yang diaorang kecewa ada peminatnya tak undi dia. Tak apa lah AJ tak ada rezeki, next time join okay!

Bukan AJ sorang je yang tak join ABPHB32, Neelofa pun tarik diri sebab dia busy dengan bisnesnya dan jadual dia sangat padat tetapi sis terfikir juga….adakah diaorang ni nak bagi peluang dekat orang lain pula? Yang sis tahu…tahun ni Mira Filzah paling banyak tercalon tau. Nah! Sis belanja video Ayda Jebat yang masuk air hahahaha


+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Moto Vlog


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top