Connect with us

Oh! Media

(Gambar) Awal Ashaari Tidak Muncul Dalam Melodi Kerana Terlibat Dalam Kemalangan Jalanraya

Umum

(Gambar) Awal Ashaari Tidak Muncul Dalam Melodi Kerana Terlibat Dalam Kemalangan Jalanraya

Pelakon dan pengacara popular Awal Ashaari dilaporkan telah terlibat dalam satu kemalangan jalanraya semasa beliau dan seorang lagi rakan artis iaitu Izuan Moktar dalam perjalanan menuju ke lokasi Jom Heboh di Melaka.
Kereta BMW 6 Series yang dipandu oleh Izuan mengalami kerosakan teruk akibat dari kemalangan yang berlaku di Lebuhraya Utara-Selatan arah Selatan tidak jauh dari kawasan Rehat dan Rawat Ayer Keroh Melaka kira-kira jam 11 pagi tadi. 
Menurut maklumat yang dimaklumkan oleh wartawan Melodi, Zuan Azmi, Awal kini telah dibawa ke hospital Besar Melaka dan tugas Awal sebagai pengacara Melodi tadi telah diganti oleh penerbit, Michelle Wee.  
 “Saya rasa brek tidak berfungsi dengan baik dan tayar bahagian belakang bocor. Semuanya terjadi dengan begitu pantas,” kata Izuan yang dihubungi pemberita.

OHMEDIA: Sama-sama kita doakan semoga Awal berada dalam keadaan selamat dan segera sembuh dari kesakitan. 

UPDATE:

Berdasarkan keputusan imbasan MRI, Awal Ashaari tidak mengalami sebarang kecederaan parah melainkan bengkak di bahagian mulut dan merasa sakit di bahagian belakang. Awal kini sedang menjalani rawatan di Hospital melaka dan akan ditukarkan ke Kuala Lumpur malam ini. Sama-sama kita doakan kesihatan awal dan sahabat baiknya (yang juga pelakon), Izuan mokhtar.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top