Connect with us

Amyra Rosli Tak Sangka Amar Berbuat Demikian

Umum

Amyra Rosli Tak Sangka Amar Berbuat Demikian

Baru dua hari lepas Amar Baharin bagitahu di social media yang Amyra Rosli tengah pregnant anak kedua. Rupa-rupanya Amyra tak sangka yang Amar buat macam tu sebab sebenarnya dia nak rahsiakan dulu daripada umum kerana masih diawal kehamilan. Hmm.

Kalau boleh nak rahsiakan dulu tetapi tak sangka Amar sudah umumkan berita kehamilan ini sempena hari jadinya hari ini. Usia kandungan saya baru masuk dua bulan. Sebenarnya saya tidak mahu umumkan lagi. Tetapi mungkin sempena hari lahirnya hari ini, dia mahu memberikan sesuatu istimewa. Kalau ikutkan saya, nanti dulu sebab masih di peringkat awal. Entah kenapa kehamilan kedua ini saya berasa malu untuk berkongsi. Doakan semoga kehamilan kedua ini dipermudahkan. Saya dan Amar tidak merancang tetapi rasanya sudah masa yang sesuai sebab anak sulung berusia dua tahu.

Tetapi apakan daya? Mungkin Amar terlalu excited kot nak bagitahu dekat umum. Hahaha. Comel je diaorang ni. Apapun, kita doa jelah baik-baik untuk Amyra agar kandungannya diberikan kesihatan yang baik dan segalanya berjalan dengan lancar.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top