Connect with us

Oh! Media

Abby Abadi Buat Laporan Polis Kerana Tidak Dapat Kerjasama Daripada…

Umum

Abby Abadi Buat Laporan Polis Kerana Tidak Dapat Kerjasama Daripada…

 

Selepas itu penceraian kali kedua Abby Abadi dengan bekas suaminya Farhan selepas 11 bulan berkahwin, kini Abby sekali lagi menimbulkan tanda tanya apabila dia mendedahkan melalui laman sosial Instagramnya yang dia telah membuat laporan polis kerana tidak mendapat kerjasama daripada seseorang.

Sekeping gambar telah dimuatnaik oleh Abby ke laman sosial itu dan menyatakan melalui caption bahawa dia terpaksa mengambil tindakan undang-undang kerana tidak dapat kerjasama daripada seseorang. Walaubagaimanapun, Abby tidak mendedahkan siapakah individu yang dimaksudkannya.


“Buat yg berkenaan 😊 Laporan Polis telah dibuat…. Sy terpaksa kerana tidak mendapat kerjasama dr dot dot dot…. Siapa? Biarlah Sy rahsiakan dulu buat masa ini yer…. Sy bagi ruang & peluang sebaiknya utk selesaikan dgn Sy je….. ‘dia itu’ buat mcm tiada apa2 yg berlalu.. cal tak berangkat, msg tak berbalas. Sy tiada cara lain. Tindakan Undang2 yg terbaik. Harap yg berkenaan beri perhatian yer……….. Janji bulan puasa nk selesaikan… tiada. Bulan raya janji lagi… tiada juga. Sudahnya……… Maafkan Sy. Masih ada peluang lagi ni… Cal atau msg Sy dengan kadar segera yer 😉” – Abby Abadi.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top