Connect with us

Oh! Media

A. Aida Dilamar Dengan Pelakon Muda?

Umum

A. Aida Dilamar Dengan Pelakon Muda?

PENERBIT terkenal, A. Aida, 47, menerima kejutan istimewa apabila teman lelakinya yang juga pelakon Ariff Aziz, 29, telah melamarnya dengan menyerahkan sebentuk cincin Solitaire bertatahkan berlian sebagai simbolik lamaran.
A. Aida yang atau nama sebenarnya Zaidah Awang mengakui terkejut dengan lamaran tersebut dilakukan ketika mereka berdua sedang menikmati makan malam di sebuah restoran makanan Arab di ibu kota pada Rabu.
“Saya tidak menjangka dia nak buat kejutan di tempat awam. Terharu dibuatnya dan hampir menitiskan air mata. Apatah lagi ramai pula yang tengok.
“Apa pun, saya menganggap ini kenangan paling indah dalam hidup. Insya-ALLAH, majlis nikah akan berlangsung tidak lama lagi dan majlis resepsi pula tahun depan iaitu sempena hari jadi saya pada 20 April,” katanya kepada sebuah akhbar.
Lamaran ini dalam masa yang sama juga turut mengesahkan gosip tentang hubungan cinta kedua-dua mereka yang mula hangat diperkatakan semenjak beberapa bulan lalu.
Terdahulu sebelum ini Aida pernah tiga kali berumah tangga termasuk perkawinannya dengan Ameng (Spring) dan dikurniakan tiga orang anak melalui dua perkahwinannya.

ADVERTISEMENT
Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

Ke Atas