Connect with us

Oh! Media

Jualan March Madness: Pembelian OPPO A95 Kini Disertakan Pemberian 1 True Wireless Earbuds Bernilai RM109. Biar Betul?

Branded

Jualan March Madness: Pembelian OPPO A95 Kini Disertakan Pemberian 1 True Wireless Earbuds Bernilai RM109. Biar Betul?

Telefon pintar kini dah menjadi satu keperluan kerana ia memudahkan kita untuk melakukan pelbagai kerja pada satu masa. 

Bukan itu saja, ciri yang ada pada telefon pintar juga antara faktor penting yang dititikberatkan oleh pengguna sebelum membeli. 

Untuk pengetahuan, korang boleh dapatkan peranti yang mempunyai pelbagai ciri menarik pada harga berpatutan di Jualan March Madness yang berlangsung daripada 3 Mac hingga 13 Mac 2022. Wow!

OPPO Beri Kejutan Buat Pelanggan

Untuk pengetahuan korang, sempena dengan Jualan March Madness ni, OPPO menawarkan peranti mampu milik iaitu OPPO A95 dan yang paling best, korang berpeluang untuk dapatkan True Wireless Earbuds berharga RM109 secara percuma tau. Wow!

OPPO A95 ini mempunyai bateri sebesar 5,000 mAh yang mana korang dah tak perlu risau lagi soal bateri telefon korang cepat habis apabila digunakan.

Ia turut mempunyai pengecasan pantas, dengan 33W flash charger, kini korang dah tak perlu tunggu lama untuk cas bateri telefon dan boleh menggunakannya seharian tanpa cas. Biar betul?

Bukan itu saja, ia turut mempunyai  RAM sebesar 8GB serta 128GB penyimpanan ROM. Lepas ni bolehlah korang simpan bermacam-macam jenis dokumen atau gambar dalam peranti telefon pintar korang.

Menariknya, peranti ini juga dicipta dengan teknologi Penambahan RAM yang dibangunkan sendiri oleh OPPO, korang boleh tukar sehingga 5GB storan ROM kepada RAM dalam jangka pendek saja tau!

Untuk korang yang kaki game, korang mesti akan puas menggunakan OPPO A95 ini sebab ia dilengkapi dengan skrin berkeluasan 6.43 inci Amoled serta All-day Eye Care! Haa, tak ada lah sakit mata bila main game lama-lama nanti.

Menarik kan ciri-ciri yang ada pada OPPO A95 ni? Tunggu apa lagi, cepat dapatkan OPPO A95 di Jualan March Madness pada harga RM1,099 sahaja.

OPPO Menjanjikan Yang Terbaik Buat Pelanggan

Disebabkan OPPO A95 ini antara peranti yang digilai ramai, Jualan March Madness OPPO ini akan berlangsung selama 11 hari untuk pelanggan tersayang.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan OPPO A95 serta peluang untuk dapatkan True Wireless Earbuds secara percuma. 

Untuk pembelian, korang boleh dapatkan peranti ini di My OPPO Space, Oppo Brand Store, OPPO Official Online Store, pengedar sah OPPO, Shopee,  Lazada dan Astro Go Shop.

Maklumat lanjut mengenai OPPO A95, korang boleh layari laman web rasmi OPPO dengan KLIK DI SINI.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas