Connect with us

Oh! Media

penulenan Udara 360° LG Puricare™

Branded

Udara Dalam Rumah Tak Bersih Sampai Bersin, Jom Kami Kongsi Tips Untuk Dapatkan Kesegaran Berpanjangan!

Siapa dekat sini selalu bersin setiap kali masuk rumah atau bilik? Nak kata tak kemas rumah, of course lah pernah kan~ 

Dah satu hal jadi paranoid, nak beli banyak pelitup muka lah, beli penyembur udara lah, dan confirm ada orang yang beli banyak tumbuh-tumbuhan untuk letak dalam bilik semata untuk dapatkan udara segar. 

Ish, ish, ish, kenapa korang perlu membazir beli semua itu sedangkan korang boleh saja dapatkan  udara yang segar sepanjang masa dengan hanya menggunakan satu peranti betul tak? Kalau nak tahu, jom kami share!

5 Ciri Penulen Udara 360° LG Puricare™ Ini Jamin Kesegaran Udara

Disebabkan kami sayang korang, kami nak share 5 ciri terbaik yang ada pada Penulen Udara 360° LG Puricare™ yang confirm dapat memberikan kesegaran udara yang lebih berpanjangan tau. Antaranya,

1. 360º Purification 

Seperti namanya sendiri, Penulen Udara 360° LG Puricare™ ini dapat menyerap bahan cemar 360º serta menghantar udara bersih ke sekeliling rumah tidak kira di mana ia dipasang. Fuhh, bagusnya! 

2. Clean Booster

Paling best, bukan setakat dapat menghantar udara bersih 360º, malah dengan Clean Booster, ia dapat naik dan berputar untuk menghantar udara bersih ke semua sudut rumah. Terbaiklah!

3. Smart Indicator

Dengan Penulen Udara 360° LG Puricare™, ia akan menunjukkan kualiti Udara dalam nombor secara automatik dengan penderia PM1.0 dan penderia Gas dengan sangat tepat. 

4. Semuanya Di Hujung Jari Dengan LG ThinQ

Kalau korang tengah sangkut dalam jam tapi nak balik dalam keadaan rumah yang dah dipenuhi dengan udara segar, korang akan ada akses untuk mengawal fungsi pembersih udara dengan mudah dari mana-mana saja tau! 

5. Udara Lebih Segar Dengan Plasmaster Ionizer ++

Kalau korang inginkan udara bersih, tanpa perlu risau tentang kuman dan bakteria, korang memang perlu dapatkan Penulen Udara 360° LG Puricare™ sebab ia hadir dengan ciri Plasmaster Ionizer++ yang dapat menghapuskan kuman, bakteria dan bau yang tidak diingini. Confirm setiap udara yang korang sedut bersih.

Nikmati Udara Segar Dengan Penulen Udara 360° LG Puricare™

Wah, banyakkan ciri yang ada pada Penulen Udara 360° LG Puricare™ ni? Jadi, lepas ni korang dah tak perlu membazir duit setiap bulan untuk topup pelitup muka atau penyembur udara segar. 

Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi LG atau ikuti media sosial di Facebook atau Instagram.

Penulis di Oh! Media berkaitan isu-isu terkini dan hiburan di media sosial yang mampu memberikan manfaat serta membuka peluang kepada rakyat Malaysia agar sentiasa mengetahui isu semasa dengan lebih pantas.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas