Connect with us

Oh! Media

Rawat Kelemumur Dengan 3 Protein Semulajadi Dan Kepala Bebas Gatal

Branded

Rawat Kelemumur Dengan 3 Protein Semulajadi Dan Kepala Bebas Gatal

Kelemumur adalah masalah perlu dirawat yang berpunca dari beberapa sebab. Antaranya adalah kulit kepala berminyak, kering, kulat malassezia dan tindak balas sensitiviti terhadap produk syampu.

Masalah ini bukan sahaja menyebabkan kegatalan dan kurang selesa, paling kritikal adalah menjejaskan keyakinan penderitanya. Asyik tergaru-garu kepala, ada pula ‘salji’ di pakaian, confirm down untuk keluar dating, lepak dengan kawan atau bersosial. Stresnya!

Korang ada masalah kelemumur? Dah banyak kali tukar syampu tapi masih sama je? Jangan risau, sekarang dah ada satu jenama penjagaan rambut menghasilkan MARO 3D Volume Up Shampoo. Istimewanya syampu ini adalah ianya menggabungkan kebaikan 3 fungsi dalam 1 produk. Patutlah syampu ini menjadi syampu premium nombor satu di Jepun!

Teknologi Terbaru Jepun

Teknologi 3D Fiber EX terbaru dari Jepun menyatukan syampu, perapi dan asas penggayaan rambut dalam satu. 3 dalam 1, senangnya! Fiber semulajadi yang melekat pada akar rambut membantu untuk menambah isipadu rambut sehingga 1.5 kali ganda. Jadi, korang dengan rambut nipis memang cukup sesuai guna syampu ini.

masalah kelemumur

Syampu ini diformulasi dengan formula Defenscalp™ pertama dunia yang didapati dari tumbuhan dipatenkan. MARO berdedikasi untuk menentang rambut gugur dan masalah kulit kepala dengan mengawal jumlah Malassezia fungus dan DHT (Dihydrotestosterone). Fungsi ini memainkan peranan penting dalam mengekalkan kulit kepala bebas minyak untuk rambut kuat.

MARO 3D Volume Up Shampoo ini mengekalkan keseimbangan bakteria pada kulit kepala  kerana tanpa keseimbangan ini, kulit kepala boleh menjadi kering. Syampu ini mengumpulkan 3 manfaat protein semulajadi iaitu protein soya, protein susu dan asid Glutamic.

masalah kelemumur

Mana nak dapat MARO 3D Volume Up Shampoo ni? Mestilah di kedai Watsons terpilih! Atau lebih mudah dapatkan secara online DI SINI. Jangan lupa untuk ikuti MARO di Facebook dan Instagram untuk tips, promo dan update terkini.

Teruskan membaca..

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas