Connect with us

Oh! Media

Oh! Lifestyle

Kombinasi 2 Serum Y.O.U Beauty, Mampu Buat Wajah Glowing Kaw-Kaw!

Pernah tak korang terfikir macam manalah pelakon Korea itu dapat kulit yang glowing? Yela, nak tahu juga berapa banyak yang diorang cucuk untuk kekal muda? Peliklah kan, umur makin berusia tapi kulit diorang makin glowing.

Dengan cuaca yang asyik panas je memanjang, makin teruk kulit wajah ini. Korang tahu tak yang cuaca panas boleh jadi punca kulit kita dehidrasi dan makin kusam? Aduh, nanti crush rejectlah kalau macam ini. 

IKLAN

Meh sini, admin share dengan korang apa rahsia pelakon Korea untuk dapat kulit yang sihat dan glowing. Mudah sangat, tak perlu sampai nak ke Korea semata-mata nak cucuk sana sini. Ouch..

Y.O.U Beauty, Rahsia Kecantikan 24 Jam

Y.O.U Beauty, Kim Soo Hyun, Kulit, Serum

Korang pernah dengar tak produk kecantikan dari Y.O.U Beauty ini? Alaa, duta dia Kim Soo Hyun itu, yang berlakon drama famousMy Love From Another Star”. Produk diorang padu teruk dari kosmetik hinggalah skincare

Y.O.U Beauty, Kim Soo Hyun, Kulit, Serum

Ada 2 produk yang min nak share dengan korang yang wajib ada atas meja make-up. Pertama sekali, Radiance Up yang berfungsi sebagai antioxidant serum. Produk ini mengandungi 5% Niacinamide, Korean Camellia Extract dan Symwhite 377 mampu mencerahkan serta menghilangkan bintik hitam pada kulit korang dalam masa 14 hari je. Perghh, confirm kulit korang glowing punya! 

Kulit, Y.O.U Beauty, Kim Soo Hyun, Kulit, Serum

Kedua, Advance Youth yang mengandungi 2.5% Plantide X dan French Yarrow Extract. Ia berfungsi sebagai intensive peptide serum yang mampu mengurangkan kedutan pada wajah. Memang nampak auto muda lah! 

Rutin Skincare Day ’R’ Protect Night ‘A’

Korang memang kena add on 2 serum ini dalam rutin skincare harian korang. Senang je, tak susah mana pun. Just perlu ada 2 serum dari Y.O.U Beauty ini dah boleh start.  

Pada waktu pagi, korang gunakan serum Radiance Up pada wajah korang selepas menggunakan losyen. Ia membuatkan kulit wajah korang sentiasa lembap dan pada masa yang sama mencerahkan kulit. 

Selepas penat melakukan aktiviti seharian, gunakan Advance Youth pada waktu malam sebelum tidur. Serum ini berfungsi menyegarkan semula wajah kulit anda dan mengurangkan kedutan pada wajah. 

Bila korang dah guna produk ini mesti korang akan dapat kulit yang bersih, sihat dan muda. Silap haribulan, korang dapat berlakon dengan Kim Soo Hyun. Wuu, Seronoknya!!

Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang secara online atau di farmasi yang berdekatan. Maklumat lanjut layari laman sosial rasmi Y.O.U Beauty, Instagram, TikTok dan Facebook.  

Penulis editorial separuh masa di Oh!Media. Semoga hari-hari pembaca indah dengan artikel saya. Cehwahh.

Lagi dalam kategori Oh! Lifestyle

Ke Atas