Connect with us

Oh! Media

Jadi Tradisi Turun Temurun, Kasih Sayang Ibu Berpanjangan Hingga Ke Generasi Terkini

Watsons Mother's Day Promo

Branded

Jadi Tradisi Turun Temurun, Kasih Sayang Ibu Berpanjangan Hingga Ke Generasi Terkini

Cover image kredit, IG Nisa Anisa, IG Goh Liu Ying, IG Akhmal Nazri

“Ibu, ibu, engkaulah ratu hatiku”

Ibu merupakan antara orang penting dalam kehidupan kita, umpama tiang seri dalam rumah. Tanpa tiang, maka robohlah rumah tersebut, tanpa kasih ibu, siapalah kita.

Pastinya korang ada banyak kenangan manis dan pahit bersama ibu tercinta kan? Siapa ingat lagi waktu kecil dulu, ibu selalu mandikan kita, suapkan makanan, teman bermain di taman, dan macam-macam lagi. Rindunya!

Tanpa kita sedar, sebenarnya kasih sayang yang diberikan itu juga adalah hasil daripada kasih sayang yang mereka terima daripada ibu mereka. 

Erti kata lain, ia dah menjadi satu tradisi dan ajaran untuk berikan kasih sayang yang secukupnya untuk merapatkan lagi hubungan antara ibu dan anak. 

Macam Goh Liu Ying, dia menceritakan bagaimana cara ibunya bekerja keras membesarkan dirinya. Memandangkan hari Ibu semakin dekat, Goh Liu Ying ada menyediakan sesuatu yang bakal menyentuh hati ibunya. Kalau nak tahu, jom tengok sama-sama. 

Lepas tengok video perkongsian Goh Liu Ying ni, rasa sebak pula bila menggambarkan betapa besarnya impak kasih sayang daripada ibu itu berpanjangan daripada generasi ke generasi. 

Haa, korang tahu tak lagi beberapa hari saja lagi kita akan sambut Hari Ibu? Korang dah ada idea ke nak beli apa untuk ibu tercinta? 

Jom Shopping Di Watsons, Boleh Jimat Sehingga 50%!

Kalau belum, korang tahu tak Watsons sekarang tengah buat promosi sehingga 50% untuk produk kesihatan dan kecantikan? Banyak tu potongan, inilah masa yang tepat untuk beli produk kesihatan dan kecantikan yang mereka inginkan!

Psst, promosi ni bermula dari 23 hingga 12 Mei saja tau. Jadi, cepat serbu Watsons sekarang juga! 

Untuk produk kesihatan, terdapat banyak pilihan produk daripada vitamin, suplemen, minuman berkhasiat, produk kesihatan dalaman untuk pastikan ibu korang kekal cergas dan sihat agar kelihatan lebih berseri. 

Manakala, untuk produk penjagaan diri dan kulit, korang boleh dapatkan macam-macam jenis produk daripada syampu, rawatan kulit dan eye mask yang dapat meningkatkan dan mengekalkan kesejahteraan ibu korang. 

Akhir sekali, korang jangan lupa dapatkan produk kosmetik sekali tau, ada banyak produk yang sesuai sangat untuk ibu tercinta korang. Confirm mereka suka punya! 

Selain itu, untuk buatkan hati ibu-ibu di luar sana lebih berbunga, Watsons tawar hadiah hamper bernilai RM1,000 untuk 5 pemenang bertuah tau. Wow, seriuslah?!

Apa yang korang perlu buat adalah berbelanja RM80 ke atas di Watsons secara atas talian bermula pada 23 April hingga 12 Mei 2024. Senangkan?

Bukan itu saja tau, korang juga berpeluang untuk memenangi RM500 mata Watsons dengan hanya berkongsi kenangan bersama ibu tercinta tau. Seriuslah?!

Cara nak sertai pun senang saja, korang hanya perlu muat naik siaran kenangan bersama ibu korang di Facebook dan Instagram, dan sertakan tanda pagar #mygenerationoflove dan #sayyesmothersday. 

Maklumat lanjut, layari laman web rasmi Watsons atau ikuti media sosial di Facebook dan Instagram

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas