Connect with us

Oh! Media

Tiada Niat Promosi, Ini Penjelasan Shaheizy Sam Gantung Pod Atas Pentas

Oh! Artis

Tiada Niat Promosi, Ini Penjelasan Shaheizy Sam Gantung Pod Atas Pentas

Akhirnya, selesai juga ABPBH ke-33 malam tadi biarpun terpaksa berhadapan dengan kecaman hebat dari netizen sebelum disiarkan. Ingatkan bila dah habis, settle lah semua benda. Tapi rupanya ada pula isu lain yang timbul.

BACA : “Jangan Lah Kecam, Kami Nak Cari Rezeki” – Penerbit Eksekutif ABPBH

Antaranya, viral di social media tentang Shaheizy Sam yang naik ke atas pentas dengan pod tergantung di lehernya sewaktu menyampaikan anugerah. Alamak, marketing ke?

Tindakan Sam tu telah mendapat pelbagai reaksi dari netizen. Bahkan, Public Health Malaysia turut membuat satu posting di Facebook dan menzahirkan kekecewaan mereka terhadap apa yang terjadi.

Tidak berdiam diri, Sam tampil memohon maaf secara terbuka melalui posting terbarunya di Instagram. Kata Sam, dia tiada niat langsung nak promote pod atau buat sebarang marketing. Cuma dia memang dah terbiasa gantung pod banyak-banyak sebab baterinya cepat habis. Tambah pula, semalam hanya dia sorang je dekat backstage. Jadinya, dia terlampau nervous sampai terlupa nak tanggalkan pod sebelum naik ke pentas.

Biasalah tu Sam, manusia mana yang tak buat silap, kan? Apapun kami salute dengan Sam yang berani minta maaf bila dah buat salah. Netizen pun, dah-dah lah tu bergosip. Ohmedia juga nak ambil kesempatan ucap tahniah pada Haqiem Rusli atas kemenangan Bintang Paling Popular. Makin meletup lah ya lepasni!

Kredit: Facebook Public Health Malaysia, Instagram Shaheizy Sam

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Penulis sepenuh masa di Oh! Media yang juga sepenuh masa ingin menyampaikan manfaat kepada rakyat Malaysia.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Trending

ITTIFY

To Top