Connect with us

Oh! Media

Tauke Jambu Tak Jadi Kahwin 2? Majlis Pernikahan Hanya Untuk Iklan Produk

Oh! Artis

Tauke Jambu Tak Jadi Kahwin 2? Majlis Pernikahan Hanya Untuk Iklan Produk

Mencetuskan kontroversi untuk membuat marketing bagi melariskan produk itu sudah menjadi kebiasan buat sesetengah pihak dan biarpun bukan sesuatu yang baru dalam dunia perniagaan, namun masih ada yang membuatnya serta mendapat perhatian ramai.

ADVERTISEMENT

BACA: Tauke Jambu Mengaku Kahwin Lagi, Dapat Restu Isteri Pertama

Hal ini samalah apa yang telah dilakukan oleh pelawak Tauke Jambu baru-baru ini, apabila mencetuskan tanda tanya dikalangan netizen berkaitan dengan pernikahannya bersama wanita bernama Shu.

Selepas beberapa jam sesi temubual itu dikeluarkan, pelawak tersebut mengambil keputusan untuk mendedahkan hal yang sebenar-benarnya bahawa tiada sebarang pernikahan yang berlangsung dan ianya hanya gimik untuk satu produk.

Penjelasan tersebut telah dimuatnaik oleh Tauke atau nama sebenarnya Zamatul Amri Zakaria di Instagram dan menjawab segala persoalan netizen mengenai gosip yang tular sejak beberapa hari lalu.

Di akhir video yang dikongsikan oleh Tauke, beliau meminta agar orang ramai lebih bijak dan berhati-hati dalam menilai sesuatu isu-isu yang viral di media sosial.

+ Baca respon pembaca yang di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas