Connect with us

Oh! Media

“Senyuman Tanpa Niat..” – Aliff Aziz Kesal Dikatakan Sindir Bella Astillah

aliff aziz

Oh! Artis

“Senyuman Tanpa Niat..” – Aliff Aziz Kesal Dikatakan Sindir Bella Astillah

Sebelum ini Ohmedia ada kongsikan perkembangan daripada Aliff Aziz yang menaikkan video dirinya tersenyum manis dan mengenyitkan mata di Instagram Story. Aliff turut memasukkan lirik lagu yang menggambarkan seseorang yang berasa lega dengan ketiadaan seseorang.

ADVERTISEMENT

BACA: Hantaran Terbaru Aliff Aziz Curi Perhatian, “Since U Been Gone, I Can Breath For The First Time”

Perkongsian Aliff ini kemudian membuatkan rata-rata peminat mula mengaitkannya dengan situasi Aliff dan isteri, Bella Astillah ketika ini.

Sedar tentang perkara itu, Aliff tampil menjelaskan perkongsiannya itu tidak berniat untuk menyindir isterinya tetapi senyuman itu sekadar mahu mencari semangat lamanya yang sudah lama hilang.

Senyuman tanpa niat menyindir sesiapa dalam isu sangat penting yang juga diputar agar menampakkan seperti saya sengaja mempermainkan isu sedang memberi impak dalam hidup saya dan keluarga.

Saya maafkan semua yang mengambil kesempatan untuk keruhkan lagi keadaan. Saya hanya cuba untuk membuatkan diri saya berdiri semula dengan senyuman yang lama menghilang.

Dalam pada itu, Aliff turut memohon maaf jika senyumannya itu membuatkan ramai gembira sehingga menyebabkan ramai mengambil kesempatan.

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas