Connect with us

Oh! Media

“Saya Sanggup Pandu Sendiri Ke Kedah” – Diva AA Minta Penganjur Festival Raya Bayaran Lebih Setimpal Dan Buat Permohonan Maaf

Diva AA Azwan Ali

Oh! Artis

“Saya Sanggup Pandu Sendiri Ke Kedah” – Diva AA Minta Penganjur Festival Raya Bayaran Lebih Setimpal Dan Buat Permohonan Maaf

Sebelum ini kami ada melaporkan yang tindakan pengacara sensasi, Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA menari dangdut di atas pentas Karnival Fiesta Raya Baling 2024 dan menyebabkan karnival tersebut diarahkan tutup serta-merta.

ADVERTISEMENT

BACATarian Dangdut Diva AA Jadi Punca Festival Raya Di Kedah Terpaksa Ditutup

Terbaru! Menurut laporan Harian Metro, Azwan Ali meletakkan syarat kepada penganjur karnival itu untuk membersihkan reputasinya selepas tular mengenai isu kontroversi itu. 

Penganjur perlu bertanggungjawab membuat permohonan maaf serta mengemukakan bayaran lebih setimpal.

Apa yang berlaku, selepas pulang dari acara itu, saya tak pernah timbulkan isu bayaran walaupun sebenarnya, ia bukan nilai saya.

Saya tutup mata sebab mereka berkali-kali mengatakan, mereka tak ada bajet. Saya faham. Saya sanggup memandu sendiri ke Kedah seterusnya hadir di acara itu atas dasar persahabatan dengan Diva BB.

Diva AA juga akan heret perkara ini ke mahkamah sekiranya pihak karnival itu tidak dapat menyelesaikan permintaannya itu.

Bukan tu jer, pengacara sensasi itu juga cabar pihak yang didakwanya sebagai ‘pengkhianat politik’ itu untuk bersemuka.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media. 

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas