Connect with us

Oh! Media

‘Plot Twist Wow!’ Liana Beep Beep Menang Kes Saman Bekas Majikan, Berjaya Buktikan Segalanya

liana

Oh! Artis

‘Plot Twist Wow!’ Liana Beep Beep Menang Kes Saman Bekas Majikan, Berjaya Buktikan Segalanya

Setahun yang lalu, kita didedahkan tentang seorang influencer media sosial, Liana Beep Beep yang dituduh melanggar kontrak Syarikat Unique Scene media (USM). Liana turut dituduh mencuri barang syarikat dan sekarang segalanya terjawab.

ADVERTISEMENT

BACA: “Pernah Bagi Pakej Bulan Madu Ke Dubai” – Agensi Minta TikToker Jangan Ambil Kesempatan

Setelah lama menyepi, Liana kembali berkongsi satu video penjelasan yang agak panjang dan memaklumkan dia sudahpun berjaya membersihkan namannya selepas menang kes saman ke atas bekas majikannya.

Dalam video itu, Liana menjelaskan dari awal hingga akhir tentang masalah yang timbul. Segalanya bermula selepas syarikat menawarkan pelanjutan kontrak selama 5 tahun dan hanya kerana Liana tidak bersetuju, wakil syarikat USM telah menaikkan tiga video yang berniat untuk memburukkan namanya.

Liana kemudian meneruskan saman ke atas USM selepas mereka enggan menurunkan video berkenaan. Pihak USM bagaimanapun gagal hadir ke mahkamah sepanjang perbicaraan berlangsung, tidak mempertahankan diri dan telah mengubah maklumat syarikat.

Sekarang, Liana meluahkan rasa syukur tidak terhingga selepas menang saman fitnah dan akan terus berjuang untuk menuntut ganti rugi.

https://www.tiktok.com/@liafa62/video/7268655734282358024?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7057678174369760769

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.


Lagi dalam kategori Oh! Artis

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas