Connect with us

Oh! Media

“Miskin Sangat Ke Nak RM1 Juta?” -Chef Wan Terima ‘Saman Malu’ Daripada Bekas Menantu!

terima saman malu

Oh! Artis

“Miskin Sangat Ke Nak RM1 Juta?” -Chef Wan Terima ‘Saman Malu’ Daripada Bekas Menantu!

Datuk Redzuawan atau lebih dikenali sebagai Chef Wan telah terima saman malu daripada bekas menantunya, Shikin Maembong.

ADVERTISEMENT

BACA: “Bukan Main Kipas..”, Anak Datang Jamu Selera, Chef Wan Sempat Perli Isu Kahwin Lari Ke Siam

Chef Wan telah memuat naik gambar saman yang diterimanya berkaitan isu teguran Chef Wan terhadap Shikin dan anaknya, Chef Riz yang bergaduh mengenai hak penjagaan anak.

Penat layan drama menantu

Out of revenge tidak puas hati pasal urusan nafkah anak, she uses that as her way of getting back to him and it also affects me from seeing Ariana.

Letih saya nak melayan drama dia ini pun.

Tak rasa malu ke semasa susah saya jugalah yang ada untuk dia di luar sana dan juga Arriana dan uruskan kos rawatan dan bil hospital sebagainya.

Chef Wan mempersoalkan salah ke jika bekas bapa mertua nak nasihatkan untuk tidak buat perkara-perkara yang tidak sepatutnya? Chef Wan mengatakan dia hanya beri nasihat yang baik-baik buat anak dan bekas menantunya.

Posting di Instagram itu dipercayai diterima pada 16 Februari lalu. Chef Wan mengatakan isu kecil sebegini seharusnya tidak diperbesarkan dan bekas menantunya, Shikin perlu mengenang jasanya yang banyak membantu selama ini.

Mahkamah ini ada banyak lagi isu-isu yang penting nak beri perhatian untuk negara ini. No need to tambah lagi all this issue nak saman bekas bapa mertua la pula.

Kau lupa ke jasa-jasa aku bersusah payah kahwin kan kau berdua using 100% of my own hard work income? Looking after my cucu as and when I can?

Semoga isu Chef Wan dan bekas menantunya ini dapat selesai dengan segera. Sepatutnya bapa mentua dan bekas menantu perlu saling menjaga hubungan dengan baik kan? Tak apa lah, kita doakan yang terbaik untuk mereka.

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas