Connect with us

Oh! Media

Oh! Artis

Komen Azhar Sulaiman Lepas Leona Mimpi Syed Saddiq Buat Netizen Berdekah

Sebelum ini, anak perempuan pelakon Azhar Sulaiman, Leona berkongsi ahli parlimen Muar, Syed Saddiq pernah muncul dalam mimpinya. Pulak dah…

ADVERTISEMENT

BACA: “Bukti Kebodohan Tidak Dapat Diwarisi.” – Netizen Bandingkan Sikap Leona Dengan Azhar Sulaiman

Menerusi video yang dikongsikan oleh Leona, dia terkejut sebab mimpi pergi dating sampai mesej dengan lelaki itu.

Namun apa yang lagi menarik adalah komen Azhar Sulaiman selepas ada yang bertanya adakah restu kalau mereka bercinta.

Anak perempuan pelakon ini juga mengatakan dia sangat terkejut kerana dianggap terlalu random untuk Syed Saddiq muncul di dalam mimpinya.

Selalunya awak akan mimpi tentang orang yang awak tengah teringat tapi saya tak pernah terfikir pasal dia dan saya sangat terkejut dia muncul dalam mimpi.

Dia juga dilihat tersipu malu selepas memikirkan jika perkara tersebut menjadi realiti.

Tapi kalau awak nak pergi date

Makin kelakarlah Mekna ni. Apa-apa pun, Behar pun dah bagi lampu hijau tu, semoga ada jodoh lah ye korang berdua ni.

Kredit: TikTok @leonathe2nd

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Penulis separuh masa Oh! Media berkaitan isu trending dan hangat.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas