Connect with us

Oh! Media

Dituduh Duda ‘Playboy’, Azri Iskandar Nafi Dakwaan Wanita ‘F’ Dan Akui Hanya Mahu Kahwin Dengan Dr. Azra

azri iskandar

Oh! Artis

Dituduh Duda ‘Playboy’, Azri Iskandar Nafi Dakwaan Wanita ‘F’ Dan Akui Hanya Mahu Kahwin Dengan Dr. Azra

Baru jer Ohmedia kongsi tentang seorang wanita yang dikenali sebagai ‘F’ yang mendakwa telah dipermainkan Azri Iskandar. Sekarang, pihak mStar telah mendapatkan pula penjelasan dari Azri dan dia telah menafikan semua dakwaan wanita itu.

ADVERTISEMENT

Azri juga bengang kerana dakwaan wanita terbabit membuatkan orang ramai menuduhnya sebagai duda playboy.

Untuk menjelaskan perkara ini, Azri mengatakan dia hanya ingin berkahwin dengan wanita bernama Azra dan tidak pernah bercinta dengan mana-mana perempuan lain selepas bercerai dengan Ellie Suriaty.

Jahatnya Azri Iskandar..

Itu fitnah, saya tidak cintakan orang lain pun. Dulu dengan Ellie, dia tak nak saya, saya lepaskan. Then, wanita pertama lepas bercerai adalah Azra la. Dia la saya punya kekasih dan saya ingin memperisterikan dia secara sah.

Saya tak ada perempuan lain. Bila pula saya ada perempuan lain, lepas itu kahwin pula orang lain. Jahatnya Azri Iskandar. – Jelasnya.

Tidak akan biarkan orang lain sesuka hati mereka cerita, Azri menegaskan dia akan ambil tindakan undang-undang terhadap pihak yang cuba menjatuhkan maruah dan memalukannya.

Buktikan, kang saya saman nanti. Kalau you tulis Ara itu perampas lagi, sehinggaka apabila saya pergi Perlis esok ayah dia tak buka gate kerana malu dengan saya, saya akan saman satu-satu. – Tegasnya.

Diharapkan perkara ini tidak disalah erti lagi. Kita doakan sahaja yang terbaik untuk mereka.

Kredit: mStar

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas