Connect with us

Oh! Media

Bukan Selebriti, Shuib Dedah Ibu Susuan Buat Ayash Affan

shuib sepahtu

Oh! Artis

Bukan Selebriti, Shuib Dedah Ibu Susuan Buat Ayash Affan

Shuib Sepahtu yang baru sahaja kehilangan isteri tercinta, penyanyi Siti Sarah akhirnya telah nekad memilih ibu susuan buat anak bongsunya, Ayash Affan di mana wanita tersebut terdiri daripada ahli keluarganya sendiri.

ADVERTISEMENT

Ujar Shuib, keputusan itu dibuat setelah berbincang dengan ahli keluarganya, baru-baru ini.

BACA: Ustaz Bollywood Nasihat Shuib Cari Ibu Susuan Dengan Akhlak Baik

Selepas kita berbincang dengan keluarga, alhamdullilah ada di kalangan keluarga saya iaitu sepupu saya yang baru sahaja melahirkan anak dalam enam bulan. Takut juga masa depan nanti kita tak tahu apa nak jadi. Takut terkahwin pula.. jadi masalah nanti. Jadi, saya ambil dalam kalangan keluarga.

Dalam pada itu, dia turut mengucapkan terima kasih kepada peminat dan rakan artis yang turut membantunya dalam mencari ibu susuan Ayash.

Terdahulu, Syatilla Melvin ada menawarkan rakan baiknya untuk menjadi ibu susuan serta peminat turut mencadangkan pelakon Sari Yanti.

Jelas Shuib lagi, bukan sahaja Syatilla namun beberapa rakan artis wanita yang tidak disebut nama turut ingin membantu.

Pada 9 Ogos lalu, negara dikejutkan dengan pemergian Allahyarham Siti Sarah setelah beberapa hari ditidurkan akibat kekurangan oksigen ketika melawan sakit COVID-19 di Hospital Canselor Tuanku Muhriz, Universiti Kebangsaan Malaysia.

Kredit: Gempak

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas