Connect with us

Oh! Media

“Bersyukur Allah Buka Hati Antara Kami” – Nama Ardini Dipilih Sabri Yunus, Tak Paksa Angeline Tan Bertudung

sabri yunus

Oh! Artis

“Bersyukur Allah Buka Hati Antara Kami” – Nama Ardini Dipilih Sabri Yunus, Tak Paksa Angeline Tan Bertudung

Alahai comel je tengok pasangan pengantin baru Sabri Yunus dan Angeline Tan ini kan? Dalam diam rupanya mereka menjalin hubungan cinta sehingga akhirnya diijab kabul pagi tadi.

ADVERTISEMENT

BACA: Tahniah! Sabri Yunus Sah Bergelar Suami Kepada Ardini Angeline Tan

Rakyat Malaysia khasnya peminat sitkom popular Pi Mai Pi Mai Tang Tu mestilah teruja kerana Wan Ismail Golok akhirnya memiliki Lucy! Ewah!

Di Facebook, pelakon tersohor ini mengaku tak mampu membalas satu per satu ucapan doa dan tahniah daripada semua. Dia mengucapkan syukur kerana Allah SWT membuka pintu hari di antara mereka berdua.

sabri yunus

Nama Islam Angeline iaitu Ardini turut dipilih Sabri sendiri tau. Katanya, nama itu spontan muncul di fikiran ketika diminta pejabat agama selepas isterinya itu memeluk Islam pada 26 September lalu.

Saya sengaja mencari nama bermula dengan huruf A sebab nama asal isteri saya pun memang Angeline, syukur Allah ilhamkan nama itu dalam fikiran saya.

Jelas ‘Pok Ya’ lagi, Angeline belum berhijab sepenuhnya dan dia sendiri tak mahu memaksa. Soal ini biarlah isterinya melakukannya dengan hati terbuka dan kehendak sendiri.

Kredit: Facebook | Hib Glam

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.


Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas